![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Nie jestem pewnien czy to dobry dział ale problem występuje po stronie przeglądarki(dlatego tutaj),ewentualnie proszę admina o przeniesienie. Opis problemu: Załączone pliki (doc,pdf, zip, rar..) do artykułów w wordpresie nie otwierją się. Archiwum zip/rar wyrzuca błędy a pliki doc przy próbie otwarcia "wyrzucają komuniakt: ![]() z tego co zrozumiałem jest jakiś problem z kodowaniem. Skrypty z których korzystam to WP-Filebase oraz Downloadmanager. Testowałem oba aby wykluczyć problem z błędem w skrypcie. W obu skyptach objawy te same. I jeszcze jedno. Wysłane na serwer pliki ściągnąłem "ręcznie" przez ftp i otwierają się bez problemu, więc napewno nie są uszkodzone. Jakiś problem pojawia się w momencie ich pobierania lub czytania przez stronę(?). Hosing w nazwa.pl. I tu ciekawa sprawa, bo sprawdzałem na innych hostingu(progresso) dokładnie te same skrypty, bazę itp i wszystko działa idealnie! bardzo proszę o pomoc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:36 |