![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 9 Dołączył: 8.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
proszę o ocenę nowo powstałego serwisu i-skrypty.pl W serwisie i-skrypty znajdziesz wiele przydatnych skryptów php, javascript (ajax, jquery) oraz szablony html i szablony Allegro, a także artykuły i poradniki dotyczące programowania, komputerów oraz Windowsa. Całość jest napisana przeze mnie, tak samo jak i grafika. Na razie jest jaka jest, ale już pracuję nad nową. System oparty jest na systemie szablonów, kod jest w większej części strukturalny. Prosiłbym również o sprawdzenie strony pod kątem bezpieczeństwa. Dane do logowania: demo / demo123 Kod i-skrypty.pl Daję link w code, żeby nie było, że spam... Ten post edytował i-skrypty.pl 12.02.2012, 13:03:12 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
http://i-skrypty.pl/skrypty/php-mysql/16-s...ek-zdjec-w-php/
Do zmieniania rozmiaru, czy przycinania obrazka ? ![]() Ciekaw jestem jak wygląda panel admina :] Może by tak umożliwić skromnym userom możliwość dodania skromnego skryptu ? ![]() -------------------- LS Easter egg < |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 9 Dołączył: 8.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W stopce jak masz zaokrąglone robi z czarnego tła, to widać po spodem diva o klasie main - wywal tego footaera poza niego.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
poprawione
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 2 Dołączył: 19.02.2008 Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
Tylko tyle
Mismatch between Public and System identifiers in the DOCTYPE declaration |
|
|
![]()
|
|
Może by tak umożliwić skromnym userom możliwość dodania skromnego skryptu ? ![]() Wprowadzone ![]() ![]() Czekam na twój skrypt ![]() Dane do logowania: test/test123 Macie jeszcze jakieś pomysły/uwagi/sugestie? Ten post edytował i-skrypty.pl 15.02.2012, 15:17:54 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 2 Dołączył: 16.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a wg mnie na stronie głównej przydałoby się jakieś logo albo chociaż większy nagłowek.
-------------------- Pisanie prac,Prace magisterskie oraz Korepetycje
|
|
|
![]()
|
|
zleciłem grafikowi zrobienie nowego laya, niebawem będzie zmiana i logo
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 2 Dołączył: 16.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to w takim razie czekamy na nowy wygląd i logo.
![]() -------------------- Pisanie prac,Prace magisterskie oraz Korepetycje
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 00:08 |