![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 5 Dołączył: 12.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam znalazłem proste rozwiązanie mojego problemu ale potrzebuję jeszcze dostosować skrypt do mojej bazy, skrypt:
Chce żeby soruce byl aktualizowany przy każdym wykonaniu skryptu i żeby dane do source byly pobierane z bazy danych. Proszę o pomoc jak to zrobić. Gdzieś w necie przeczytałem że można zrobić tak: W php pobrać informacje z bazy Potem zapisać je w odpowiednim formacie do jednej zmiennej Zmienną wysłać do formularza hidden A potem z JS odczytać to co jest w formularzu. Problem jest w tym że nie znam JS i nie wiem jak mogę odczytać to info z formularza, tak żeby to było: [code]source: [odczyt z formuarza] I jeszcze jak z formularza pobrać informacje do zapytania php żeby wyszukać w bazie |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 711 Pomógł: 127 Dołączył: 5.07.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 5 Dołączył: 12.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale czy samo
Kod source: "plik.php" Spowoduje że z formularza zostanie przeniesiona wartość to zapytania w innym pliku.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 711 Pomógł: 127 Dołączył: 5.07.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, jako parametr GET - term
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:49 |