![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 2 Dołączył: 17.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, znalazłem takie rozwiązanie:
http://valums.com/ajax-upload/ Jednak gdy próbuję zrobić cóż z tym aby pliki wgrywały się na serwer to nie działa jak należy, a tutorial autora jest bardzo okrojony.. Może ktoś miał z tym do czynienia i byłby w stanie mi pomóc?? Szukałem na forum odpowiedzi do tego tematu ale nie znalazłem nic co by mi pomogło.. odświeżam.. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 308 Pomógł: 13 Dołączył: 31.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale co się dzieje ? Z Twojej wypowiedzi nic nie wynika...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 2 Dołączył: 17.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie nic, według tego co piszę autor gdy podam za cel plik php który on zamieszcza i ustawię wszystkie prawa do zapisu dla katalogu to powinno działać, a nie działa, bo plików na serwer nie wysyła, tylko ciągle wyskakuje komentarz "Failed", i w sumie nie wiem co jest nie tak, bo wszystko w kodzie wygląda jak należy..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 308 Pomógł: 13 Dołączył: 31.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podaj najlepiej stronę na której to masz lub ew. sprawdź sobie w konsoli czy nie ma jakiś błędów (np. Firebug). To "Failed" to błędy JS czy PHP ?
|
|
|
![]()
|
|
no właśnie teraz patrzę że dla plików rozmiaru kilka KB działa, ale jak dam plik 50KB to wywala "500 Internal Server Error"
Ten post edytował stroju 13.02.2012, 16:45:36 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 09:21 |