![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 5 Dołączył: 17.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki problem otóź chcę wgrać zdjęcie, jesli zmienie coś w ścieżce pisze, że katalog niedostępny tak jak jest powinjno wrzucać ale wkatalogu pusto. mam windows 7 może to kwestia uprawnien, bo mam ten folder tylko do odczytu, jak i inne.
nnie działa pustow katalogu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro folder tylko do odczytu to sam sobie odpowiedziałeś na pytanie...
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 5 Dołączył: 17.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak zmienic chmod w win7?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na platformie Windowsa nie ma CHMODa.
Spróbuj ten skrypt: Kod <?php
if(isset($_POST['upload_image'])) { // folder gdzie chcesz wrzucac zdjecia $target = "obrazki/"; $target = $target . basename( $_FILES['uploaded']['name']); $ok=1; if(move_uploaded_file($_FILES['uploaded']['tmp_name'], $target)) { echo "Zdjecie zostalo pomyslnie wgrane!"; } else { echo "BLAD!."; } } ?> <form action="admino.php" method="post" enctype="multipart/form-data"> <br> <b>Wgrywanie zdjec:</b><br> <input type="file" name="uploaded" /> <input type="submit" name="upload_image" value="Wgraj!" /> </form> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 22:54 |