![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Poniżej kod do logowania na pewnej stronie. Po wpisaniu loginu i hasła, strona robi przekierowanie już na inną stronę, na której jest się automatycznie zalogowanym: Wszystko działa pod Firefoxem i pod Google Chrome. Niestety pod IE nie działa ;/ Czy jest ktoś w stanie pomóc mi znaleźć przyczynę? Bardzo proszę o pomoc... probem rozwiązany. Ten post edytował agapart 11.02.2012, 10:05:05 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To zależy jak wygląda skrypt który odbiera dane
-------------------- |
|
|
--agapart-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Czyli skrypt na stronie na której jest się już zalogowanym?
|
|
|
--agapart-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Na serwerze ma mtylko plik index.html z kodem:
i ten main.php z kodem który podałam.... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
<form method="post" action= "http://strona_www/konto/zaloguj/">
spróbuj bo widzę, że w ramce to masz ![]() -------------------- LS Easter egg < |
|
|
--agapart-- |
![]()
|
Goście ![]() |
hej
Dzięki ![]() Pomogło!!!! Działa i z dodanym target i z blank (wtedy otwiera po prostu w nowym oknie). Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za pomoc ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba jednak za szybko się cieszyłam... ;/ owszem, zaczęło chodzić pod IE, ale za to popsuło się coś innego ;/
Otóż. Najpierw otwieram www.moja-klasa.html i tam mam ten formularz logowania. Po wpisaniu loginu i hasła przekierowuje mnie na www.nasza-klasa.html, na której już jestem zalogowana, ale w pasku adresu nadal wyświetlać ma się www.moja-klasa.html. main.php
Może jeszcze wyjaśnię to w ten sposób. Mam stronę www.moja-klasa.pl. Tam się loguje i wpisuje hasło. Po zalogowaniu w pasku adresu nadal jest www.moja-klasa.pl, ale znajduje się już zalogowana na www.nasza-klasa.pl. W poprzedniej wersji bez target="_parent" mój adres www się nie zmieniał, ale nie działało to pod IE. Z target="_parent" nie ma już problemu po IE, ale zmienia mi adres www na przykładową www.nasza-klasa.pl. Ten post edytował agapart 13.02.2012, 14:25:56 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
<form method="post" action= "http://www.nasza-klasa.html/konto/zaloguj/" target="_self"/>
spróbuj pozdrawiam -------------------- LS Easter egg < |
|
|
--agapart-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Próbowałam z _self ;/ Z _self również nie działa pod IE. Z _top" działa podobnie jak z _parent i _blank...
|
|
|
![]()
|
|
Jeszcze raz index.html
Bo poprzednio dodała mi się sama jedna linijka gdy otworzyłam w Dreamveawer Ponieważ ciągnę już ten temat więc będę go ciągnęła dalej... ![]()
zmienił na:
I teraz działa. Działa pod IE już bez tego _parent czy _blank. I zostawia adres w pasku adresu mojej strony. Mam nadzieję, że się znowu nie zepsuje ![]() Pozdrawiam Ten post edytował agapart 14.02.2012, 10:10:49 |
|
|
![]()
|
|
Tag doctype jest zbędny w nowych dokumentach / przeglądarkach
-------------------- LS Easter egg < |
|
|
![]()
|
|
No ale bez tego pod IE nie działało ;/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 05:04 |