![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 1 Dołączył: 13.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam taki problem. Mam stworzony taki slajder na strone: Chce go włożyć do skryptu php, bo na stronie mam tak:
a content wygląda tak:
Czy ktoś wie jak włożyć ten slajder do tego pliku php, żeby działał? Slajder sam w sobie działa, ale strona zbudowana jest tak, że ma tylko index, a poszczególna treść wczytuję się na index. Chodzi mi o to, że jeśli wstawię slajder tak poprostu na index (a zależy mi na tym, żeby tylko na index był), to tak czy siak jest on podstronnach. Ten post edytował Gadziu 10.02.2012, 21:52:20 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Więc masz źle zbudowaną aplikację. index ma służyć tylko wywołaniu odpowiedniego contentu strony a nie jak w Twoim przypadku echo'waniu czegokolwiek. Stwórz nowy plik gdzie wrzucisz ten slajder i ustaw go jako plik domyślny - jeżeli w urlu jest podany tylko www.strona.pl/index.php lub www.strona.pl/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 1 Dołączył: 13.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mógłbyś jakoś to bliżej wytłumaczyć, bo trochę nie rozumiem:/ Nie ja budowałem tą stronę to nie wiem, czy jest ok czy nie więc, dlatego pytam się lepszych ode mnie:)
Ten post edytował Gadziu 11.02.2012, 16:38:17 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 23:05 |