![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam zrobiony system newsów w takiej postaci , http://konsole-pc.pl/new/ jednak chciałbym aby newsy były koło siebie. A nie każdy pod sobą.
Myślałem nad instalacją drugiego systemu newsów, i podzielić okno na 2. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Ale widzę, że newsy na <td> zrobione, więc wstaw po prostu nową kolumnę -------------------- LS Easter egg < |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nową kolumnę, ale gdzie co i jak ?
Cały html robiłem na divach. Jednak koniecznie chciałem newsy, i system opiera się na tabelkach. @doszedłem do tego, iż tabela nie może być wycentrowana. Ale jak to zmienić w plikach ? Ten post edytował rothejro 10.02.2012, 21:34:07 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
nie zamykasz po prostu </tr>
tylko jedziesz z następnym <td> a jeśli chodzi o problem z powtarzaniem to php - > % -------------------- LS Easter egg < |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:10 |