![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2004 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich,
Mam pewien problem z szybkością ładowania się danych z mysql. Domyślam siężę pewnie źle ustawilem typy danych w tabeli, ale nie wiem jak ustawić żeby było dobrze. Oto struktura tabeli:
Proszę o pomoc. Z góry dzięki ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe dobre, skad my mamy wiedziec co ty trzymasz w tych polach, a moze to twoje zapytania sa slabe...
-------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2004 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(kicaj_ @ 2004-07-20 20:05:49) hehe dobre, skad my mamy wiedziec co ty trzymasz w tych polach, a moze to twoje zapytania sa slabe... To jest baza dla sklepiku internetowego który sobie robie ![]() To napisze co sie znajduje w każym polu: id - to chyba wiadomo ![]() date - data dodania title - tytuł ![]() text - jakiś tam tekst, opis itp opened - ilość wyświetleń produktu komentarze - ilość komentarzy price - to jakaś tam cena cat - kategoria Kiedy uzywam tego zapytania na stronie:
strona zamiast 0.001 sekundy ładuje mi się 0.01 sekundy Ten post edytował PITI 20.07.2004, 19:24:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:28 |