![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam jako iż jest to mój pierwszy post na tym forum to przedstawię się.
Nazywam się Jarek i mam 23lata. A teraz do rzeczy, otóż prowadzę serwer do gry Minecraft + stronę internetową w php zintegrowaną z poczytaniami graczy. Mam pewien plugin który umożliwia graczom odkładania surowców do magazynu -> zapisuje się to do bazy MySQL Dany gracz później widziile danego surowca na ile oddał do magazynu w stronce rozwoju( i tylko on może widzieć co oddał i na ile) Mam też specjalne karty obywatelskie które są widoczne dla każdego. chciałbym napisać skrypt który będzie w pewnym miejscu wyświetlał ikonkę skończonego zawodu w karcie gracza. Mam 2 tabele: jedna trzyma wymagania na zawody a 2ga trzyma oddane przedmioty graczy. Czy mógłbym prosić o pomoc w takowym skrypcie? zacząłem coś skrobać ale nie za brardzo to wychodzi a kolega który mi pomagał już niema czasu.
Narazie mam tyle, teraz chyba trzeba zdefiniować jaki obrazek przyznać do danej profki i zrobić zależności żeby karta sprawdzała wymagania na zawóody i potem spoglądała czy dany gracz oddał tyle surowców danego rodzaju ile potrzeba do danego zawodu i jeśli tak to wyświetlała ikonkę.(oczywiście jeśli dany gracz wykonał więcej zawodów to dodatkowe ikonki z symbolami danych zawodów. moje bazy mysql. mcrp_zawody -> trzyma id i nazwę zawodu mcrp_zawody_wymagania -> id zawodu, id surowca, ilość surowca warehouse_players -> id i nazwa gracza warehouse_player_totals -> id gracza, id surowca, ilość którą oddał Mam nadzieję że zostałem zrozumiany. Pozdrawiam Ten post edytował Insers 10.02.2012, 09:23:26 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 07:53 |