![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 1 Dołączył: 4.12.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
mam pewien problem ze skryptem służącym centrowaniu obrazków w sliderze. Wiadomo, że JS zostaje wykonany wcześniej jak HTML więc próbowałem najpierw załadować obrazki AJAX'em a następnie wykonać skrypt JS jednak nie przyniosło to rezultatu. Gdy odświeżam stronę (CTRL + F5), obrazki są źle wycentrowane gdyż wartość height() i width() dla obrazków jest równa "0"... Oto skrypt JS:
A oto HTML: Dodam, że gdy odświeżam stronę (F5), obrazki są już ładnie centrowane... Będę wdzięczny za wszelką pomoc, bo siedzę nad tym już dobre kilka godzin bez efektu... Dodam jeszcze wcześniejszy kod AJAX:
AJAX jak i JS zamieszczałem w różnych miejscach i nic... Jeszcze raz bardzo proszę Was o pomoc. Serdecznie pozdrawiam, Kamil Dunaj ___________________________________________ Już sobie z tym poradziłem, można zamknąć lub usunąć (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował peja1990 9.02.2012, 03:12:24 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 12:01 |