![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 11 Dołączył: 5.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Naszła mnie taka smutna refleksja. Może mi się tylko wydaje, ale mam wrażenie, że u facetów studiujących (lub facetów którzy studia mają już za sobą) kierunki ścisłe jest ZDECYDOWANIE więcej osób łysiejących niż na/po kierunkach humanistycznych, ekonomicznych itp. Też to zauważyliście? Niestety mnie ten problem też dotyczy - gigantyczne zakola mimo młodego wieku.
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale temat hah
![]() Mnie włosów ubywa tylko jak mam jakiegoś wrednego buga, wtedy garściami lecą ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oj tak popieram i rozumiem w pełni przedmówcę - dodając do tego żądania klientów........... i pracodawcy.......
![]() Dodam też, że oprócz łysienia też zauważyłem wiekszę stężenie siwych włosów u tego typu specjalistów (może nie aż takie jak u finansowców ale zawsze) ![]() Ten post edytował Sephirus 7.02.2012, 15:27:00 -------------------- If you're good at something, never do it for free.
Potrzebujesz skryptu JS lub PHP - szukasz kogoś kto przetestuje twoją aplikację pod względem bezpieczeństwa? Szybko i solidnie? Napisz ;) Mój blog - Jak zwiększyć wydajność front-endu - O buforowaniu wyjścia w PHP słów kilka... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
grunt to być otwartym i obserwować bacznie świat! gratuluje odkrycia zjawiska, dość zaskakujące;-)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
zakola to od czego innego się robią
![]() -------------------- cojack blog - mój blog (na jakiś czas off).
"jak czegoś nie wiem, to nie myślę że wiem" - moja domena |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zakola to od czego innego się robią ![]() Chyba wiem co masz na myśli, hah ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
zakola to od czego innego się robią ![]() Chyba wiem co masz na myśli, hah ![]() Od jedzenia prosto z wiadra? ![]() -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
Chyba wiem co masz na myśli, hah ![]() Od jedzenia prosto z wiadra? ![]() Myślałem raczej o kobiecych udach ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Myślałem raczej o kobiecych udach ![]() Wiem, wiem. Tak się tylko droczę ![]() -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
Wiem, wiem. Tak się tylko droczę ![]() Wiem, że wiesz. Ciekawy jestem czy wiedziałeś, że ja wiedziałem o tym że wiedziałeś, tak btw. ![]() A żeby nie robić offtopic'u to dodam, że nie uważam że z tymi włosami tak jest rzeczywiście. Przypomina mi się sytuacja ze studniów, siedziałem mniej więcej na środku w auli na wykładzie o czymś w ch interesującym, a jako że to był początek roku to patrzyłem sobie jak kto wygląda (szukałem atrakcyjnych dup na inf ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat (szukałem atrakcyjnych dup na inf ) To jak przyjść do rzeźni na dyskurs filozoficzny... ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
@erix... Byś zobaczył niektóre laski u mnie na infie na dziennych, to byś oczu nie mógł oderwać
![]() A tak co do włosów to nie dziwota. Pomyśl... Siadasz przed kompem, dostajesz specyfikację od klienta/managera/szefa, czytasz, czytasz, po chwili łokcie na stół, głowa w ręce i pozycja: załamka+wtf?+ja pier... Ręce same się na skronie kładą dzień, w dzień ![]() -------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
@erix... Byś zobaczył niektóre laski u mnie na infie na dziennych, to byś oczu nie mógł oderwać ![]() A tak co do włosów to nie dziwota. Pomyśl... Siadasz przed kompem, dostajesz specyfikację od klienta/managera/szefa, czytasz, czytasz, po chwili łokcie na stół, głowa w ręce i pozycja: załamka+wtf?+ja pier... Ręce same się na skronie kładą dzień, w dzień ![]() To wychodzi, że masz mało stresów w pracy skoro posiadasz takie bujne kłaki ![]() ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Myślałem raczej o kobiecych udach ![]() Jedzenia z pomiędzy kobiecych ud ![]() ![]() Edit: Ja mam zakola ze wyglądam jak myszka miki. Ale u mnie stres związany z kredytami i ich spłacaniem mi tego dostarcza albo ujmuje ![]() Ten post edytował skowron-line 8.02.2012, 10:46:59 -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Jedzenia z pomiędzy kobiecych ud ![]() ![]() ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To chyba przez to że ścisłowcy muszą trochę tej głowy używać
![]() -------------------- ktoosiu
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:10 |