![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam lokalnie zainstalowane mediawiki . Służy mi jako baza wiedzy. Czy jest jakiś sposób stworzenia funkcji lub linku który by wyświetlał zawarość lokalnego katalogu lub otwierał by okno eksplorera w tym katalogu...? sytem xp
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 433 Pomógł: 64 Dołączył: 29.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
? No a jak masz php i chesz wyswietlic lokalny katalog to wystarczy Ci 16 sekund z wyszukiwarką google, cos jak "php readdir" przyklad nawet w manualu Ten post edytował prowseed 6.02.2012, 22:22:28 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
... tylko jak tego polecenia użyć w mediawiki tzn gdzie go wstawić i jak z niego korzystać...?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 433 Pomógł: 64 Dołączył: 29.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wybacz, ale nie rozumiem o co Ci chodzi...
Jakiego polecenia? Chodzi Ci o link? A masz mozliwosc wstawienia html we wpisach? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
chodzi o to że chcę wstawić skróty które będą otwierały w oknie eksplorera zawartość wskazanego katalogu .....
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:35 |