![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukuje zdolnego programiste php/mysql. Zapewniam ciekawe comesieczne zlecenia, prace nad projektami zagranicznych firm.
Wymagania Dobrze jezeli umiesz juz kodowac, ale chetnie bede tez pracowal z kims kto chce sie nauczyc kodowac. Wynagrodzenie w zaleznosci od umiejetnosci. Wymagana punktualnosc, dobra komunikacja i chec nauki nowych technik. Informacje o wynagrodzeniu Na poczatke $100 - $500 w zaleznoci od twoich umiejetnosci i ilosci zlecen jakich jestes sie w stanie podjac. Oferta Mam sporo zlecen i szukam osoby ktora chce ze mna wspolpracowac dlugoterminowo, jestem wiec w stanie zainwestowac swoj czas aby pomoc ci sie rozwinac jako programista. Ponizej technologie z jakimi sie spotkasz pracujac ze mna. Nie musisz ich umiec, wazne abys chcial sie nauczyc ich i robil rzetelna robote. Technologie jakie wykorzustujemy w naszych projektach: - PHP/MYSQL - JAVASCRIPT/AJAX - HTML5/CSS3 - WordPress - Magento - Zend Dane kontaktowe Jezeli jestes zainteresowany lub znasz kogos kogo mozesz polecic, wyslij mi maila na daniel.sodkiewicz@gmail.com Dane Firmy Royal Deer Design 50W 97th Street New York Ten post edytował royaldeer 5.02.2012, 19:06:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:14 |