![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam.
Jak przywrócic admina przez FTP ? Ktoś mi zdjął admina i zmienił hasła do bazy danych i na proserwer.pl i nie moge wejsc do pma. mam dostep do FTP w config php wpisywalem superadminow moje ID ale to nie dziala. jak wykonac zapytanie przez plik php aby przywrocilo mi admina ? prosze o pomoc skrypt forum to mybb 1.6.5 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 4 Dołączył: 9.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zaloguj się do bazy danych i w bazie danych zmień grupę swojemu kontu w mybb_users? :F
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodam że będzie Ci potrzebny plik z danymi do mysql - znajdziesz na ftp i phpmyadmin gdzie tymi danymi się zalogujesz potem jak wyżej.
Swoją drogą pilnuj na przyszłość by ktoś nie uprawniony nie miał dostępu. -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 4 Dołączył: 9.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@up wcale nie będzie mu potrzebny plik z danymi
![]() Wszystkie dane są podane w panelu na proserwer ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:39 |