![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem. Tworzę formularz który będzie mi dodawać do bazy danych nowy format zdjęcia. Tworzę formularz w html który wysyła wartości z pól text do pliku php a ten łączy się z bazą danych. Ale sypią mi się błędy.
Formularz w HTML: I Plik dodaj format.php
A taki błędy mi się sypią : Kod Warning: Missing argument 2 for dodaj(), called in D:\xampp\htdocs\dodaj_Format.php on line 40 and defined in D:\xampp\htdocs\dodaj_Format.php on line 4
Warning: Missing argument 3 for dodaj(), called in D:\xampp\htdocs\dodaj_Format.php on line 40 and defined in D:\xampp\htdocs\dodaj_Format.php on line 4 Warning: Missing argument 4 for dodaj(), called in D:\xampp\htdocs\dodaj_Format.php on line 40 and defined in D:\xampp\htdocs\dodaj_Format.php on line 4 Notice: Undefined variable: wymiar in D:\xampp\htdocs\dodaj_Format.php on line 5 Notice: Undefined variable: Rodzaj_papieru in D:\xampp\htdocs\dodaj_Format.php on line 9 Notice: Undefined variable: Cena in D:\xampp\htdocs\dodaj_Format.php on line 13 Notice: Undefined variable: wymiar in D:\xampp\htdocs\dodaj_Format.php on line 24 Notice: Undefined variable: Rodzaj_papieru in D:\xampp\htdocs\dodaj_Format.php on line 24 Notice: Undefined variable: Cena in D:\xampp\htdocs\dodaj_Format.php on line 24 Wystąpił błąd: Zapytanie zostało odrzucone... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj jakiekolwiek podstawy PHP...
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znalazłem. Po pierwsze wyłączone miałem zmienne globalne i raportowanie błędów w php.ini a przy $_GET miały być przecinki a nie kropki.
Można zamknąć ![]() Ten post edytował miedziopl 4.02.2012, 15:07:38 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:58 |