![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 8 Dołączył: 16.12.2011 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
otoz - moj projekt robi sie coraz bardziej rozbudowany i chcialbym przeniesc sie na SMARTY.
rozgryzlem wreszcie jak utworzyc szablon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) to mi dziala, ale problem pojawia sie gdy chce wykorzystac skrypty napisane dla php. teraz wyswietla wszystko idealnie, a na SMARTACH wogole nie potrafie wpakowac skryptu php. dodam, ze znacznik {php} {/php} nie dziala :/ jak przerobic takie cos na smarty?:
kompletnie nie czaje jak to zmienic, zeby na SMARTY pojawialy sie dane. nie wiem ani co, ani gdzie, ani juz tym bardziej jak :/ bede wdzieczny za pomoc! no dobra, udalo mi sie przerobic: index.php
index.tpl
i wszystko byloby ok, gdyby nie to, ze zamiast slowa TREŚĆ wyswietla sie Tre�� System porównań dla połączenia MySQL: utf8_general_ci, dokowanie pliku index.php w edytorze: utf8-bez bom, kodowanie ustawione w sekcji head utf-8... dale wprowadzane do bazy przez mysqladmin Metoda porównywania napisów dla komorki naglowek: utf8_general_ci Metoda porównywania napisów dla komorki tresc_notki: utf8_general_ci |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 15:38 |