![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jak wyświetlić w php za pomoca echo dane z bazy danych które w polu bazy danych przechowywane są jako tablica .
Gdy wpisuje tak: echo $wiersz[pole]; wyswietla jedynie array . Ja chciałabym wyswietlic całą zawartość pola. z góry THX ![]() ps.moj pierwsz post prosze o wyrozumialosc ![]() Ten post edytował julii86 2.02.2012, 18:09:04 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 378 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrób sobie print_r($wiersz) i zobacz co masz w wyniku. Później już z górki
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Pokaż strukturę bazy i swój kod.
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
oo:) dizeki za szybka odpowiedz.
Czy można prosić o jeszcze mała wskazówkę? Gdy tak zrobiłam wyświetliło zawartość całęgo wiersza. Mnie interesuje tylko ostatnie pole tj. [aktualnie_trenuje] => Array ) jak rozbić array ;] |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 09:41 |