![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 22 Dołączył: 16.09.2010 Skąd: Lubaczów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Napisałem statystyki które segregują sobie ilość odwiedzin na każdy dzień, teraz chciałbym wyświetlać ilość odwiedzin na każdy rok i miesiąc. Przydatną funkcją wydaje mi się date_format który wyświetla mi te rekordu na poszczególne okresy, lecz wyświetla ona wszystkie a ja bym chciał żeby pokazywała tylko jeden rekord na każdy miesiąc, żeby skrypt wiedział że w okresie były statystyki. Chciałbym żeby działało to mniej więcej tak:
+----------+ |date_format(day, '%c') | +----------+ | 1 | | 2 | | 3 | | 4 | | 5 | | 6 | | 7 | | 8 | | 9 | +----------+ Przepraszam, że pisze post pod postem, lecz zauważyłem, że pomyliłem działy, za co bardzo przepraszam i bardzo proszę o przeniesienie moderatora do odpowiedniego działu, gdyż tutaj trudno będzie mi otrzymać odpowiedź. Dziękuje i pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 38 Dołączył: 29.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
'GROUP BY' i grupuj sobie po miesiącu i roku
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 15:52 |