![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 366 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czesc!
Mam problem ktorego na prawde nie rozumiem i nie wiem jak dojsc do tego co jest nie tak. Wyswietlam sobie w skrypcie prosty CanvasGraph gdzie w sumie wyswietlam jakis tam tekst. Kod wyglada tak:
Kod dziala tak ze jak sa dane to generuje BarPlot, a jak nie to wywoluje sie wlasnie ten fragment. Wszystko jest ok, ale chcialam sobie napisac metode w odpowiedniej klasie bo ten kod sie powiela w paru miejscach. No jak przeniose to wszystko do metody (w ktorej oczywiscie wpierw wyszukuje i przypisuje wartosci do $recvdarr) - w skrypcie zas wywoluje te metode to lipa! nic sie nie pojawia i nawet zaden error sie nie pojawia! Nie wiem totalnie czemu tak? Oczywiscie w tej klasie mam odpowiednie rzeczy zaimportowane - zreszta jakbym nie miala to bym chyba dostala jakis error. Czy ktos z Was wie dlaczego tak sie dzieje? ten sam kod w skrypcie - i wszystko sie generuje. A jak tylko przeniose te logike do metody w klasie, i w skrypcie wywolam to nie pojawia sie nic.. bede wdzieczna za wszystkie wskazowki! pzdr, misty |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:22 |