|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 19 Dołączył: 4.11.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam,
Mam problem z ostatnio stworzonym serwisem. Pod Operą/Firefoxem/IE na desktopie, strona jest wyświetlana prawidłowo. Niestety już na IE na HTC przejście na dowolną podstronę skutkowało wyświetleniem 404. Sama strona główna i forum działa prawidłowo. To samo tyczy się robotów przeglądarek (wynik z narzędzia dla programistów Google - 404), przez to podstrony nie są indeksowane (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ze stroną zintegrowane jest FluxBB i to ono odpowiada za sesje, strony tematów i działów forum są indeksowane prawidłowo. Nie mam pojęcia w czym tkwi problem, hosting mam na ovh, pisałem do obsługi dwukrotnie ale nawet nie chcą odpowiedzieć. Swoją drogą ta firma coraz bardziej olewa klientów (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ten post edytował kilab 31.01.2012, 15:39:49 |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
Co ma ovh do twojego skryptu? Nic, to jest twój skrypt. To nie jest wina serwera, bo sypałby 404 dla każdego jednego pliku. Gdzieś w kodzie masz jakaś funkcję która ci wyrzuca 404. Sprawdź i popraw. IMO tak po samym kodzie html/css nie da się nic powiedzieć co może być przyczyną, a raczej gdzie ta przyczyna jest dokładnie.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 23.12.2025 - 20:45 |