![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 8.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Chcę zrobić taki "projekt", że wchodzimy w: nazwa.pl/index.php .
Wyświetla się formularz z listą rozwijaną, w której będą podane ilości pól tekstowych jakie mają się utworzyć w formularz.php Mniej więcej będzie to tak: Wybierz ilość wyświetlanych się pól: ---- |1| ----- |2| ----- |3| ----- |4| ----- Gdy klikniemy NP 3, to w firmularz.php utworzą się 3 pola tekstowe. Jak takie coś wykonać? Za pomoc bardzo dziękuję! ![]() Ten post edytował szymonk237231 30.01.2012, 19:16:10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
google -> JS createElement (tworzenie nowego elementu)
google -> JS onchange (event dla pola select) ps. wbrew pozorom tworzenie nowych elementów formularza nie jest rzeczą prostą, więc albo podołasz albo będziesz musiał zlecić to komuś innemu |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 8.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
raczej podołam, bo się interesuje tkaimi rzeczami. Wielkie dzięki
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podoba mi się takie nastawienie
![]() |
|
|
![]()
|
|
Dobra, sory ale znowu musze was prosić o pomoc.
Zmieniłem decyzje co do listy rozwijanej Chcę użyć pół checbox. Po kliknięciu w pole checbox, pojawia się pole tekstowe w formularzu. NP [ ] - Imię [ ] - Nazwisko Zaznaczę np Imię i email i automatycznie pojawią mi się takie pola w formularzu. Za pomoc bardzo dziękuję. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 202 Pomógł: 36 Dołączył: 10.06.2011 Skąd: Dokąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Robisz formularz ze wszystkimi polami i za pomocą odpowiedniego display w CSSie ukrywasz to, co ma byc ukryte na początku. Potem przypisujesz checkboxom do właściwości onclick coś takiego:
|
|
|
![]()
|
|
Okej, zobacze i przetestuję.
Dzięki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 01:44 |