![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 695 Pomógł: 65 Dołączył: 27.07.2009 Skąd: Y Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
Mam oto taki kod:
problem mam tego rodzaju że nie znam w ogóle JS i nie wiem jak zrobić aby każde dynamiczne polu input było dodawane do nowego wiersza w TABELI oraz aby dodatkowo było doklejane pole typu select.. wstawienie Inputów próbowałem na 2 sposoby , 1 doklejanie tr przed i pod inpucie uzywajac body.innerhtml , niestety nic to nie dało.. oraz tworzenie document.createElement("TR"); przed document.createElement("INPUT"); które również nie zadziałało.. proszę o wyrozumiałość i pomoc w problemie.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To mam dla Ciebie dobrą radę... naucz się JS zamiast żerować na wiedzy innych
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 695 Pomógł: 65 Dołączył: 27.07.2009 Skąd: Y Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie żeruje tylko oczekiwałem pomocy, równie dobrze możesz taką rade napisać w każdym temacie.
a JS chętnie bym się nauczył znając tytuł dobrej książki z kursem JS od podstaw |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A w google kursów nie chciało się poszukać?
Proszę tytuł książki: http://helion.pl/ksiazki/javascript-nieofi...land,jascnp.htm -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 11:20 |