![]() |
![]() |
--Jaq-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam.
Bardzo Was proszę o poradę w kwestii zapisu wielu wyników do bazy. Z czym mam problem. Zadaje pytanie do bazy i otrzymuję np. 10 wyników, wyświetlam je i chcę do każdego wiersza dopisać jedną informację i zapisać wszystko znowu do bazy z tą właśnie dodatkową informacją. Z góry dzięki za pomoc. Jaq |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
podaj swój kawałek kodu, za pom którego wczytujesz..
ja to był zrobił tak
do zmiennej wszystko zapisywane są kolejne rekordy z pętli, oczywiście zapytanie jest moje, tylko zademonstrowałem jak to zastosować |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 1 Dołączył: 9.08.2011 Skąd: Bielsko Biała Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Też by mi się takie coś przydało...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
|
|
|
--Jaq-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mój kod nic tu nie da. Twoja propozycja jest dobra, niestety zatrzymałem się na etapie ponownego zapisania tego do bazy. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 8 Dołączył: 16.12.2011 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Też by mi się takie coś przydało...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hmm nie wiem czy dobrze kombinuje,ale modyfikujac mój skrypt na usuwanie danych zrób z niego update danych ;-) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 11 Dołączył: 12.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat chcę do każdego wiersza dopisać jedną informację Taką samą do konkretnej kolumny każdego wiersza? |
|
|
--Jaq-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam.
Opłacało się trochę posiedzieć, znalazłem rozwiązanie, przekazuje dla kolegi, który miał z tym problem. Kilka wskazówek znalazłem w necie.
Mój kod zawiera jeszcze sprawdzenie czy zmienna "ilość do przeniesienia" jest mniejsza od stanu magazynowego i czy zmienna istnieje. Reszta do analizy. Jaq. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 07:28 |