![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przedstawie to tak:
Dlaczego wyskakuje mi blad przy Name::Get( $row['id'] ); Odpowiedzialna za pobieranie informacji z drugiej tabeli, ale o `id` z pierwszej? Zapytania sa napewno dobrze zrobione, dziala jesli uzyje zwyklych mysql_* ![]() -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 204 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2003 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@hwao: taki sam efekt jak z Name::...
@Ozzy: nic, probowalem tez z Name::Get() i $this -> Get(), ale dostaje tylko komunikat: Kod Fatal error: Using $this when not in object context in
-------------------- PHP Developer
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 569 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
troche to dla mnie dziwnie wyglada, nie wiem czemu ale cos jest nie tak
![]() Moze wina tego ze to twoje zapytanie do bazy, a raczej klasa obslugujaca baze sie trzaska, bo jesli przy mysql_* dziala poprawnie to widac zapytania do bazy sa pomieszane troche. -------------------- Warsztat: Linux: PHP, MySQL, Apache, NetBeans, C++, Qt-Creator
Użytkownik, słowo którego specjaliści IT używają, gdy chcą powiedzieć idiota Zarządzaj swoim budżetem domowym |
|
|
![]()
|
|
...i tu masz chyba czesciowo racje, tylko nie chcialbym przebudowywac klasy odpowiedzialnej za operacje z baza, nie da wie tego zrobic w inny sposob?
-------------------- PHP Developer
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 23:34 |