![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam coś takiego:
<allow_buy> <a onclick="[%shop_cart%]">Dodaj</a> </allow_buy> Po kliknięciu dodaj, przenosi mnie na następną stronę tzn. koszyk z produktem dodanym a ja w tym przypadku chce zrobić tak że jak klikne dodaj w tle doda do koszyka ale nie przeskoczy mi do strony z koszykiem. Ten post edytował winiar789 25.01.2012, 11:39:47 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 31 Dołączył: 14.12.2010 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
rozwiązaniem na Twojego problemu kryje się pod magicznym hasłem "AJAX"
![]() nie wiem czy korzystasz z jakiś bibliotek do js ale polecam przejrzenie ajax - jQuery -------------------- Jeżeli pomogłem kliknij "Pomógł" :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbuje to rozgryść ale mi nie działa jak należy zrobiłem taki myk
<script type='text/javascript> $(document).ready(function(){ $(".button2").click(function () { $.ajax({ url: 'index.php', type: 'POST', data: 'dodaj', contentType: "application/json; charset=utf-8", success: function( data ) { var content = $( data ).find( '.pole_message' ).contents(); if (content.length == 0) var content = $( data ).find( '.pole_message_err' ).contents(); $("span#"+id ).html(content.text()); alert(content.text()); } }); }); }); </script> i tam gdzie jest [%shop_cart%] dałem <allow_buy> <a class="button2" onclick="[%shop_cart%]">Dodaj</a> </allow_buy> |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
proszę dodać tagi, w przeciwnym razie zamknę temat.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Przepraszam, tagi dodane
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:08 |