![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
w "normalnie" działającej aplikacji nagle zaczęły się pojawiać problemy wydajnościowe w rodzaju:
Podejrzewam problemy z dostępem do filesystemu, gdyż problem pojawia się w skryptach, które czytają zawartość plików. Jakiś pomysł, jak się zabrać za usuwanie tego problemu? Z góry dziękuję, Pepe PS. Konfiguracja factories.yml, nic specjalnego:
Ten post edytował pepe77 25.01.2012, 00:26:13 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 395 Pomógł: 80 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam podobny problem z jednym ze swoich serwisów, różnica polega na tym że u mnie factories zajmowało 3-5 sekund, problem pojawił się niewiadomo kiedy i tylko gdy pracowałem w środowisku dev lub cache na windowsie.
Na linuxie nie było tego problemu podobnie jak na działającym serwerze. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie problemy zaczęły pojawiać się wczoraj na środowisku produkcyjnym (ovh).
Zaczynam podejrzewać, że to są jakieś problemy z hostingiem, ale może jakieś inne pomysły? pp |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
u mnie identyczna sytuacja ... ogarnął to już ktoś ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 20.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Udało się komuś rozwiązać ten problem?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 16:53 |