![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zlecę sprawdzenie serwisu internetowego opartego o framework kochana pod kątem bezpieczeństwa.
Interesują mnie programiści/firmy które mają doświadczenie z tym frameworkiem. Proszę o portfolio, opis doświadczenia i wstępną szacunkową wycenę takiej usługi (wiem że na takim etapie może być trudne, po wymianie kilku wiadomości/telefonów będzie jaśniej) Jak widzę współprace? Podsyłam link do serwisu, a wy próbujecie go zepsuć : ![]() I kolejny wskazać błędy i ew. poprawić je. 1 forma kontaktu: PW |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Test strony rządowej?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 702 Pomógł: 65 Dołączył: 16.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Lepiej od razu sprawdź kombinacje admin/admin1
![]() -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 205 Pomógł: 3 Dołączył: 20.04.2009 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcesz zlecić audyt bezpieczeństwa serwisu? Musisz dać komuś dostęp do serwera, bazy - do wszystkiego, wtedy tylko audyt ma sens.
Pamiętaj by podpisać wczesniej umowę, żeby ktoś Ci nie podkradł serwisu : ) -------------------- :) na miliony przyjdzie czas...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 18 Dołączył: 4.09.2010 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Poker) Chcesz zlecić audyt bezpieczeństwa serwisu? Musisz dać komuś dostęp do serwera, bazy - do wszystkiego, wtedy tylko audyt ma sens. nieprawda. black box audit i white box audit to podstawowe rozróżnienie audytów. doczytaj w sieci czym się różnią. do autora pytania - zobacz sobie konferencję Semafor - punkt zaczepienia do dalszych informacji branżowych. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 18:17 |