![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
nie mogę sobie poradzić z prostą rzeczą. Jak podnieść tekst do góry, wyświetla się tak: ![]() A chciałbym tak: ![]() Kod jest super prosty: Z góry dzięki za wszelką pomoc! -------------------- Death and Decay >.<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
line-height
Swoją drogą: - czemu nie na liście? - czemu grafiki to nie background elementu listy? -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
CSS dla obrazków:
Radzę osobiście dać TOP obrazkowi a tekst wrzucić w jakiś SPAN i ustawić opdowiedni margin-top - bo z tym vertical-align pod różnymi przeglądarkami jest różnie ![]() -------------------- If you're good at something, never do it for free.
Potrzebujesz skryptu JS lub PHP - szukasz kogoś kto przetestuje twoją aplikację pod względem bezpieczeństwa? Szybko i solidnie? Napisz ;) Mój blog - Jak zwiększyć wydajność front-endu - O buforowaniu wyjścia w PHP słów kilka... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
line-height Swoją drogą: - czemu nie na liście? - czemu grafiki to nie background elementu listy? line height nic nie zmienia, a co do pytań, robiłem na szybko, ale w sumie chyba to przerobię tak jak mówisz, chociaż w poziomych obrazkach obok siebie często mi się rozjeżdza w IE CSS dla obrazków:
Radzę osobiście dać TOP obrazkowi a tekst wrzucić w jakiś SPAN i ustawić opdowiedni margin-top - bo z tym vertical-align pod różnymi przeglądarkami jest różnie ![]() Tego próbowałem, ale właśnie jest rózny efekt w różnych przeglądarkach więc odpada -------------------- Death and Decay >.<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja Ci mówię, zrób jak ma być, a problemów unikniesz
![]() -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:14 |