![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam prośbę czy mógłby mnie naprowadzić albo pomóc. Problem mój polega na tym że : --------------------- Tutaj na przykład podaję maila przed rejestracją(tekst) Kod <div><label>Email:</label> <input type="text" name="email"></div> A tak to wygląda po zalogowaniu w panelu administracyjnym: Kod <p><label>Email:</label> <input type="text" name="email" value="<?=$taker['email']?>" size="25"></p> A ja chciałbym dodać nową opcję przed rejestracją dwa pola typu radio ///<input type="radio".../// i nie wiem jak to zrobić... jak ustawić pole w bazie mysql? I jak pobierać te pole z bazy w panelu administracyjnym, abym mógł np z czasem zmienić i zatwierdzić zmianę. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje. |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
pole radio przesyła Ci jedna informacje w obrębie danej nazwy, czyli do jednej grupy pól radio wystarczy Ci jedna kolumna w bazie (ponieważ więcej nie zapiszesz).
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 08:32 |