![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 686 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%)
|
Witam,
Piszę właśnie aplikacje w Zend i Extjs 4 Mam taki problem : Mam kontroller login w ktorym mam dwie akcje : indexAction() oraz appAction(), mam również zdefiniowany layout dla całej aplikacji Gdy wciskam przycisk zalogowania, przekierowuje mnie na taki adres
gdzie App.baseUrl - obiekt javascript przechowujący ścieżkę do aplikacji w Zend Przekierowuje mnie to do widoku który wygląda tak : przy czym plik app.js wygląda tak :
Zwróćcie uwagę na linijkę oznaczoną strzałką w powyższym skrypcie Gdy linia ta jest zakomentowana, wszystko jest ok i aplikacja sie uruchamia w divie do którego jest renderowana czyli do renderTo: 'content' Jak odkomentuję tę linijkę to dostaję błąd Kod Resource interpreted as Script but transferred with MIME type text/html. Orders.js:1Uncaught SyntaxError: Unexpected token < przy czym nie ma błędu w pliku Orders.js - jest on controllerem w aplikacji ExtJs 4 i wygląda tak :
Bardzo dziwne zachowanie i zupełnie nie wiem skąd się bierze Jakieś pomysły ? Ten post edytował Wolfie 22.01.2012, 19:18:14 |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 23.12.2025 - 17:30 |