![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W tej chwili wyświetla mi tylko 1 w pełni uzupełniony rekord, a powinno 3. Błąd mam pewnie gdzieś w pętli while, ale nie potrafię go rozwiązać. Proszę o pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
po 1: nie mysql_numrows tylko mysql_num_rows
po 2: masz 2 pętle jedna w drugiej i w obu używasz tego samego iteratora $i po 3: robisz to w ogóle jakoś dziko, przeczytaj podstawowy kurs obsługi zapytań sql w php. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poprawiłem pierwsze 2 punkty. Bez różnicy.
Ta drugę pętle wrzuciłęm aby uzupełnić ostatnią komórkę danymi z innej tabeli (z innego zapytania). Nie miałem innego pomysłu. W efekcie wyświetla mi poprawnie uzupełniony tylko i wyłacznie 1 rekord. A powinien więcej. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 1 Dołączył: 28.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Staraj się nie używać * przy zapytaniu o wiele mniej błędogennym sposobem jest po prostu pisanie rekordów które ma wyświetlić podczas zapytania
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 23:29 |