![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie!
Zarejestrowałem się niedawno na tym forum z tego względu, że kiedyś interesowałem się php i ogólnie szeroko pojętym tworzeniem stron internetowych, z tymże miałem wtedy 12-13 i na tę chwilę moja wiedza mocno się zdezaktualizowała i postanowiłem wrócić do tego i zastanawia mnie czy dobrą motywacją nie byłaby właśnie ta olimpiada. W tej chwili jestem uczniem drugiej klasy szkoły średniej i zastanawiam się czy możliwe byłoby przygotowanie się w rok (w zasadzie głównie chodzi mi o ponowne nabycie tej wiedzy, bo wiąże z tym jakieś plany, ale dokucza mi słomiany zapał, więc dodatkowy "bat" mógłby okazać się skuteczny). Czy ktoś z Was brał udział i mógłby podzielić się jakimiś informacjami? Czy faktycznie trzeba mieć dobrze opanowaną matmę niekoniecznie szkolną (teoria grafów itd.)? Gdyby ktoś mógł jeszcze podać jakąś literaturę co do algorytmów (miałem do czynienia tylko z pozycją Pana Sysło) byłbym wdzięczny. Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:43 |