![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam teoretyczne pytanie. Czy można przechwycić dane ze strony która aktualnie nie jest w użyciu(jest nieaktywna)?
Jestem np. na swojej stronie xxx, po pewnych czynnościach z innej domeny wysyłane są postem pewne dane przykładowo w formacie csv na moją stronę yyy, na której aktualnie się nie znajduje.Więc nie wiem czy odebranie danych w ogóle jest możliwe? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma rzeczy niemożliwych są tylko trudne do wykonania - a to o co pytasz się do nich zalicza. Jeżeli nie posiadasz ponad podstawowej wiedzy o PHP lub innym języku dzięki, któremu możesz odbierać i odpowiadać na żądania... daruj sobie.
Jeżeli posiadasz: 1. Serwer XXX odbiera dane post 2. Wysyła je do serwera YYY (POST/GET/SOCKET) 3. Serwer YYY sprawdza czy są jakieś nowe dane i wysyła je do klienta (POST/GET/SOCKET) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nie wiem dlaczego piszesz o serwerach xxx ,yyy ,ja pisałem o stronach.
Możliwy jest taki schemat? 1.Z Domeny A wysyłane są dane na mój serwer na stronę xxx. 2.Strona xxx pobiera te dane, sprawdza je i zapisuje do bazy(wszystko w tle),podczas gdy ja jestem na stronie yyy. Chodziło mi bardziej o takie coś i nie wiem czy mogę to zrealizować. Ten post edytował Niktoś 21.01.2012, 19:14:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 02:19 |