![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 8 Dołączył: 8.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiedziałem czy dać do kategorii PHP czy Bazy danych, bo kod dotyczy jednej jak i drugiej.
W razie czego proszę o zmianę kategorii. A więc jak połączyć dwa kody w jeden, próbowałem już i wyświetla błąd z pierwszej części, a z drugiej normalnie, a gdy znajdzie rekord to wyświetla tylko rekord bez tego z części drugiej, a jak zrobić by po wczytaniu części drugiej nie wczytywało części pierwszej kodu? Pierwsza część kod:
Druga część kodu:
Ten post edytował ZeTu 19.01.2012, 19:18:15 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 8 Dołączył: 8.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok, już przeczytałem, szczerze myślałem, że nie ma żadnej różnicy, a jednak jest
![]() Ok poprawiłem w tym miejscu co podałeś. A jak teraz zrobić by nie wyświetlało: Gdy znajdzie w $_GET['i'] strony podane w " case="name" "? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi, ale spróbuj dodać default do switcha
|
|
|
![]()
|
|
Tak myślałem. Chodzi o to by połączyć te dwa kody w jeden. Żeby po wpisaniu w przeglądarce np. aid.php?i=kontakt wyświetlała się zawartość case"kontakt", bo normalnie gdy napisze jeden pod drugim, to wyświetla mi z pierwszego, że strona nie istnieje, no bo w bazie danych takiej nie ma. I nie wiem jak zrobić żeby po wykryciu wartości w case nie wyświetlało tego komunikatu z pierwszego kodu. Czyli trzeba je jakoś połączyć, a ja nie wiem jak już próbowałem setki razy na różne sposoby i nic
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A nie prościej by było, gdybyś zaczął od kursu PHP?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Ok, problem rozwiązany, można zamknąć
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 16:07 |