![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Jak nałożyć obrazek png z przeźroczystością na obrazek jpg.
2. Jak zapisywać obrazki na serwerze aby nazwa pliku była $imie(z formularza).jpg albo aby kazdy nastepny obrazek był zapisywany jako nastepny nr np. 1, 2, 3... 3. Czy można wysyłać obrazki na jakiś hosting typu imageshack.us itp 4. Jak pod obrazkiem wyświetlić kod html w którym automatycznie poda link do zapisanego obrazka aby ten co go wygeneruje miał odpowiedni kod html do skopiowania. skrypt:
LIVE DEMO: KLIK Ten post edytował RedDevil 19.01.2012, 18:01:18 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 486 Pomógł: 101 Dołączył: 27.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. próbowałem, bezskutecznie.
Jeśli możesz to zeedytuj skrypt 2. Spróbuje 4. Ale mi o to chodzi że w pliku wynik.php pod obrazkiem był podany kod np. która bedzie mozna skopiowac tak jak na imageshack z boku. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 3 Dołączył: 15.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Korzystając z okazji pozwólcie, że zapytam: mogę wygenerować obrazek w locie i bez zapisywania go na serwerze wyświetlić? To znaczy chodzi mi o to by wyświetlić go razem z innymi treściami: inne obrazki, tekst, itp. Trzeba wysłać dodatkowe nagłówki czy co?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Tak.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Chce stworzyc coś na wzór tego http://www.3esdesign.com/signature/ aby po stworzeniu obrazka wyświetlił się on i pod nim kod do wklejenia na forum itp.
Mam takie coś : http://reddevil.cba.pl/skrypt/ ale chciałbym aby po kliknięciu twórz nie przenosiło do wynik.php tylko pod spodem w ramce wyświetlił sie wygenerowany obraz i odpowiednie kody do wklejenia na forum. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 3 Dołączył: 15.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To musisz AJAX'em wysłać dane, a następnie je przysłać
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:20 |