![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 4 Dołączył: 16.04.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jak w temacie pragnę zmienić wartość zmiennej $tresc przy uzyciu linka by dynamicznie zmieniac zawartość podstrony, Pomocy
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 3 Dołączył: 15.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
AJAX lub PHP zależnie co dokładnie chcesz robić
Ten post edytował zdemotywowany 19.01.2012, 17:12:14 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Skorzystać ze zmiennej $_GET w linku? Np. index.php?id=postrona1, gdzie $_GET['id'] = podstrona1, a dalej switch. Opcjonalnie wykorzystać tabs jQuery. Nie wiem, czego konkretnie szukasz.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 4 Dołączył: 16.04.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
automatycznie przeladowuje kawalek strony przy pomocy linku
zrobiłem cos takiego - działa, czy ma ktos jakies uwagi do tego może - ja jestem nowy w php ![]() edit: czy istnieje mozliwosc by dodać coś takie: -jeżeli nie znalazł pliku to załaduj default.php czyli jak ktos recznie wklepie jakis link to i tak go przenosi na default.php a nie wyswietla errora ![]() edit2: rozwiązałem problem ![]()
jeszcze jedna sprawa czy istnieje możliwość: -zrobienia hiperłącza, który zmienia wartość zmiennej nie przeładowując całej strony tzn: $a=0; KLIKNIJ TUTAJ (nie na przycisk a zwykly tekst) -> co spowoduje $a=2; A MOZE TUTAJ -> co spowoduje $a=3; Ewentualnie TUTAJ -> co da mi $a=4; echo $a; <- przy klikanie na bierząco zmienia wartość na 3 4 2 bez przeładowywania strony Ten post edytował Malukaz 20.01.2012, 14:01:43 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Po pierwsze, proszę usunąć wielkie, czerwone formatowanie tekstu.
Po drugie, możesz skorzystać z np. jQuery tabs |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 08:24 |