![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam następujący problem.
Posiadam 3 pliki. 1.php chatbox.php chat.css Includowałam chatbox.php do 1.php. Jak do pliku z chatem, dołączyłam style css to niestety nic mi się nie wyświetla. Zupełnie jakby plik php, nie widział styli. Chciałam wstawić formularz chata w diva, ale to też nic nie pomogło. Mógłby mi ktoś cos poradzić? -------------------- Żeby nie było, jestem kobietą. :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 821 Pomógł: 111 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Biała Podlaska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
CTRL + U na stronie i kliknij sobie na adres stylu CSS - jeśli się wczyta oznacza że masz błąd gdzieś w kodzie (co mało prawdopodobne), jeśli się nie wczyta, zobacz z jakiego adresu próbuje pobrać ten styl i popraw ścieżkę.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety nie mogę sobie poradzić. Kiedy wrzucam php do html, to moj formularza automatycznie znika, i na jego miejsce pojawia się php, ale nie posiada ono w dalszym ciągu stylów css... NIe wiem co robię źle..
![]() Poniżej wrzucam kod. Kod <front class="midiwhite"> <?php if (isset($_POST['message'])) { $message=$_POST['message']; $time = date('h:i'); $content = '<' . $time . '>' . $message; $content = trim( $content, "\r\n") . "\r\n"; $loc="sss.txt"; $file = fopen($loc, "a"); fwrite($file, $content); fclose($file); } echo '<textarea cols=41 rows=7>'; if (file_exists('sss.txt')) { echo file_get_contents('sss.txt'); } ?> <div id="chatek"> <form action="#" method="POST"> <textarea name="teskt" cols="110" rows="10"></textarea> <br /> <input type="text" name="wiadomosc" /> <input type="submit" value="Wyślij" /> <br /> <br /> <br /> </form> </div> Kod #chatek { border: 20px; border-bottom-color:#FF00FF; position: absolute; left: 360px; top: 1100px; z-index: 1s; } Ten post edytował hekate20 17.01.2012, 00:07:49 -------------------- Żeby nie było, jestem kobietą. :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:11 |