![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam !
Mam taką prośbę aby mi ktoś z was, skonfigurował kod wyszukiwarki. Chodzi o to aby działała tak samo jak do tej pory, ale inaczej wyglądała. Przedstawiam dwa kody. 1- moja aktualna wyszukiwarka 2- kod przedstawiający wyszukiwarkę jaką chce mieć. WYSZUKIWARKA 1 Kod <form name="form1" action="" method="post"> <input type='hidden' name='szukaj' value='1'> <input type="Text" name="fraza" size="30" value="{fraza}" class="poletextowe" > <input TYPE="submit" class="poletextowe" value="Szukaj"> <br><input type="Radio" name="gdzie" value="wykonawca" {ckeckwyk}>Wykonawca <input type="Radio" name="gdzie" value="tytul" {ckecktyt}>Tytuł <input type="Radio" name="gdzie" value="tekst" {ckeckwyr}>Tekst </form> WYSZUKIWARKA 2 Kod <table cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td width="5"></td><td> <form action="szukaj/" method="post"> <input type="text" name="pytanie" style="font-family: Verdana; font-size: 9px; color: gray; width:120"></td><td width="8"></td><td> <select name="nazwa_pola" size="1" style="font-family: Verdana; font-size: 9px; color: gray"> <option value="wykonawca">wykonawca</option> <option value="tytul">tytuł</option> <option value="tekst">tekst</option> </select></td><td width="8"></td><td> <input type="submit" value="szukaj" style="font-family: Verdana; font-weight:bold; font-size: 9px; color: #FFFFFF; background-color:BLACK"> </td></form></tr></table> Chce aby działała na tych samych zasadach jak do tej pory. Chcę zmienić tylko jej wygląd na taki jak WYSZUKIWARKA 2. Proszę aby dopasować te kody do siebie, tak aby w rezultacie wyszukiwarka działała jak WYSZUKIWARKA 1 a wyglądała jak WYSZUKIWARKA 2 Może coś jeszcze trzeba podać to oczywiście podam Dzieki za pomoc. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów ! Ten post edytował drumeer 16.07.2004, 15:34:02 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:57 |