![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam do zrobienia galerie opartą na tabelce.
Objaśnienie. Wszystko jest w tabelce.. A - to są małe miniatruki zdjęć i one oblewaja całą tabele do okoła, są one czarno białe i po najechaniu mają sie zrobić kolorowe, to wiem jak zrobic onmouseover/out. Środek Tabeli jest czysty tzn pusty, ale jeżeli klikne na obrazek A(miniaturka) to musi mi sie wyświetlić obraz z orginalnym rozmiarem obrazka A * Teraz jest taki mankament, że strona sie nie odświeża ani nic. Wszystko jest w jednym pliku .htm, czyli jak się domyślam jest to skrypt/jakiś kod. Proszę o pomoc ;(( |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 821 Pomógł: 111 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Biała Podlaska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Użyj Ajaxa. Ostatnio gdzieś widziałem podobny skrypt który chcesz wykonać.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 1 Dołączył: 15.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej!
Wnioskuje, że potrzebujesz prostego rozwiązania (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Wypróbuj fancybox, dostępny na stronie http://fancybox.net/ Wystarczy, że podlinkujesz potrzebne pliki i dodasz odpowiednie atrybuty znaczników HTML. Wszystko jest wyjaśnione na stronie w dziale "How to use". Pisz w razie problemów (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował lukasz_p 16.01.2012, 17:36:26 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 01:57 |