![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2012 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Miałbym za duzo do opisywania tutaj na forum, wiec kto mógłby pomóc przez gg w zrobieniu stronki.
Tzn. pomocy w dobraniu odpowiedniego cms'a i pare dupereli. BŁAGAM, Was pomóżcie, bo męcze sie z Tym od kilku dni i już nie daje rady ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Opisz tutaj, zamiast każdemu na gg. Z resztą mało kto pomoże Ci na gg w zrobieniu całej strony. Napisz więcej info tutaj, a może coś poradzimy.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2012 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
No tak, ale tu jest sporo do tłumaczenia. Mysle ze pomozesz.
A wiec mam skrypty strony zrobione przez mojego kolege któryy chwilowo wyjchał za granice i bedzie za jakiś czas i nie mam z nim kontaktu. To jest zrobione na jakiejs zasadzie ze jest ustalony wygląd strony a postrony jakie sa tam utworzone zapisane sa w php i w nich jest tylko zawartosc chyba tego co było by pomiedzy znacznikami <body></body> W folderze gdzie sie to wszstko mieści są takie foldery i pliki: Foldery: - captcha - images - css - js - strony - var Pliki: - .ftpquota - .htaccess - _ranking1.php - 4polecony.php - ajax_czat.php - ajax_czat_admin.php - baza.php - czat.php - candykisses - error_log - genkey.php - ie.php - index.php - index.php.php - k.html - k..html - polec.php - polecam.php W folderze css znajdują sie takie foldery i pliki: - folder o nazwie "ie" - index.php (pusty w srodku) - layout.css - reset.css - style.css A w folderze strony znajdują sie takie pliki i folery: - .htaccess - footer.php i foldery: - admin - gracz -ogolne Rozpisałem sie troche. I nie wiem na jakiej to wszystko ma być zasadzie. Jaki to ma byc cms i wogóle. Kto pomoże. ![]() pomoże ktoś ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
zamykam, crossposting.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 09:06 |