![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2012 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam.
Bardzo Prosze o Pomoc. Mam zrobiona stronę w html, css, php i potrzebuje zrobić tak jakby ze będzie ogólny wygląd strony a podstrony będą tylko ładowana treść zawarta w nich. I nie wiem jakiego cms'a zrobić na stronie. KTO POMOŻE?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na początek radzę napisać po polsku o co Ci chodzi o co chcesz osiągnąć.
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2012 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Potzrebuje zrobić wygląd strony który w kazdej podstonie bedzie taki sam,
i zrobić tak zeby za kazdym wejsciem w nową podstrone to grafika sie nie łąduje od nowa, tylko treść zawarta w tej podstronie. A drugi problem to nie wiem jakiego cms'a zastosowac na stronke. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Ładowanie podstron AJAXem + jakieś rozwiązanie dla userów bez JS.
2. Jeśli prosta strona, WP będzie dobrym rozwiązaniem moim zdaniem. -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
pedro84 Mógłbys mi pomóc przez gg??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
zamykam, crossposting.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 16:41 |