![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Zielony kolega posiada serwer, domene oraz strone internetową na nazwa.pl. Niedawno dostal maila od administratora ze serwer (tego kolegi) zostal zablokowany (a co za tym idzie stronka internetowa przestala dzialac) z powodu jakiegos wlamania. I zeby wlasciciel nazwa.pl odblokowal mu z powrotem serwer kolega ma zaktualizowac biblioteki phpThumb. Kolega mnie pyta jak to zrobic a ja sie pytam Was. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jest to po prostu rozbudowana klasa PHP?
Pobierasz jej nowszą wersje, nadpisujesz i tyle. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo mam dwa takie katalogi, jeden jako glowny na liscie a drugi w katalogu admin/phpThumb, czyli nadpisuje oba?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sciągnij nową wersje klasy i zobacz jaką ma strukturę.
Być może któryś z folderów przechowuje te miniaturki więc takowy zostawiasz. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
albo nadpisać albo skasować i wgrać ponownie
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 15:45 |