|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2012 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam
A więc, problem przedstawia się następująco Znalazłem na necie prosty kod .php który korzysta z bazy danych - to jest kod na bota
A to plik chat.ini , z którego kod korzysta: Kod [manual]; ta opcja jest pusta , ponieważ bot nie interpretuje pierwszego klucza [undefined] 0 = "undefined" [czesc] 0 = "Czesc" 1 = "Witam Ciebie" 2 = "Siemka" 3 = "Dzien dobry" 4 = "Hej" 5 = "Witaj" [siema] 0 = "Czesc" 1 = "Witam Ciebie" 2 = "Siemka" 3 = "Dzien dobry" 4 = "Hej" 5 = "Witaj" [hej] 0 = "Czesc" 1 = "Witam Ciebie" 2 = "Siemka" 3 = "Dzien dobry" 4 = "Hej" 5 = "Witaj" [joł] 0 = "Czesc" 1 = "Witam Ciebie" 2 = "Siemka" 3 = "Dzien dobry" 4 = "Hej" 5 = "Witaj" [witaj] 0 = "Czesc" 1 = "Witam Ciebie" 2 = "Siemka" 3 = "Dzien dobry" 4 = "Hej" 5 = "Witaj" [pa] 0 = "pa" 1 = "papa" 2 = "na razie" [murzyn] 0 = "To tylko kwestia oswietlenia" 1 = "Pracuje w kopalni" [medycyna] 0 = "Medycyna (łac. medicina ?sztuka lekarska?) ? nauka empiryczna (oparta na doświadczeniu) obejmująca całość wiedzy o zdrowiu i chorobach człowieka oraz sposobach ich zapobiegania oraz ich leczenia[1]. Medycyna weterynaryjna rozszerza zakres zainteresowań medycyny na stan zdrowia zwierząt. Za prekursora medycyny starożytnej uważa się Hipokratesa, a nowożytnej Paracelsusa. W czasach najnowszych wprowadza się zasady medycyny opartej na faktach." [afryka] 0 = "Tak, w Afryce jest ciepło" 1 = "Good Murzyn z afrika" [banan] 0 = "Ma wiele składników odżywczych 1 = "Jest żółty" [alternative] 0 = "mhm... to bardzo interesujące" 1 = "może rozwiniesz swoją myśl?" 2 = "chyba nie rozumiem o co Ci chodzi" 3 = "lubisz francuskie filmy?" Wszystko chodziło świetnie a tu nagle ni z gruchy ni z pietruchy wyrzuciło mi takie błędy - chociaż w kodzie nic nie zmieniałem, jedynie dodawałem nowe rzeczy do bazy danych, nawet po usunięciu nowych rzeczy z bazy danych dalej wyrzuca te błędy: Warning: syntax error, unexpected $end, expecting TC_DOLLAR_CURLY or TC_QUOTED_STRING or '"' in chat.ini on line 69 in /home/codecalm/public_html/bartos/pages/bot.php on line 14 Warning: array_keys() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/codecalm/public_html/bartos/pages/bot.php on line 16 Warning: array_values() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/codecalm/public_html/bartos/pages/bot.php on line 18 Warning: array_search() expects parameter 2 to be array, null given in /home/codecalm/public_html/bartos/pages/bot.php on line 31 Ten post edytował kwiateusz 12.01.2012, 22:14:30 |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 561 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 |
nie:
[medycyna] 0 = "1 linia 2 linia 3 linia" a: [medycyna] 0 = "1 linia2 linia3 linia" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 22.12.2025 - 19:59 |