![]() |
![]() |
-Emilekm- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mam kod:
dodajnews.php
Wysyła on dane z formularza z edytorem WYSIWIG do pliku: kolumna1_potwierdzenie.php
A nie chce mi to badziwie działać. Zupełnie nie działa skrypt z kolumna1_potwierdzenie.php W źródle strony wyświetla tylko Stronę mam na ugu.pl, macie jakiś pomysł ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 376 Pomógł: 47 Dołączył: 23.08.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlaczego umieszczasz dane w pliku kolumna1.txt, a wyswietlasz nizej zmienna $kolumna2, czyli kolumna2.txt? A w ogole to co ma sie w tym pliku wyswietlic?
|
|
|
-emilekm- |
![]()
|
Goście ![]() |
Chcę żeby zawartość kolumny1 przed zapisem przechodziła do kolumny2 a kolumna2 do kolumna3. Czyli, żeby to co dopisuję pojawiło się w kolumnie1, a reszta się cofała.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 164 Pomógł: 9 Dołączył: 30.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcę żeby zawartość kolumny1 przed zapisem przechodziła do kolumny2 a kolumna2 do kolumna3. Czyli, żeby to co dopisuję pojawiło się w kolumnie1, a reszta się cofała.
U Ciebie: $POST_['dane'] U 'mnie': $_POST['dane'] -------------------- Pomoglem? Daj pomogl!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:02 |