![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam następujący problem, do zalogowania się staram się użyć takiego kodu :
Sugerowałem się jednym z tutoriali, jednak po wykonaniu skryptu na mojej stronce ładuje się pożadany profil jednak ja nie jestem zalogowany. Bardzo byłbym wdzięczny jeśli ktoś może pomóc . Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 711 Pomógł: 127 Dołączył: 5.07.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A dlaczego nie wysyłasz __VIEWSTATE itp ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Użytkownikowi zabrania się:
pobierania plików z Serwisu w jakikolwiek sposób bez uprzedniego odwiedzenia przez Użytkownika stron Serwisu, z obejściem limitów transferu obowiązujących w Serwisie lub w jakikolwiek inny sposób wykraczający poza sposoby przewidziane w ramach normalnych funkcji Serwisu, -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 307 Pomógł: 37 Dołączył: 9.11.2010 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesteś pewien że żadnych ciastek nie trzeba potem przekazywać ? Bo tutaj nie widzę abyś je obsługiwał
|
|
|
![]()
|
|
A czy ja wspomnialem coś o pobieraniu plików ?
![]() Po prostu chcę zobaczyć jak działa curl na takiej stronie aby móc budować własne skrypty . Co do tego cookie, jest może jakiś dobry tutorial ? Kombinowałem z czymś takim, jednak nie działa ![]()
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Po prostu chcę zobaczyć jak działa curl na takiej stronie aby móc budować własne skrypty . No jasne, a ja mam słonia pod łóżkiem. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 04:37 |