![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jestem po studiach inżynierskich na kierunku informatyka ze specjalizacją bazy danych. Jako, że do nauki średnio się przykładałem wyszło jak wyszło i po studiach jestem bez pracy. Zarejestrowałem się jako bezrobotny w urzędzie pracy i urząd może mi pokryć koszty szkolenia. Z tego co wyczytałem koszt szkolenia nie może przekroczyć 300% przeciętnego wynagrodzenia. Szkolenie powinno być raczej od podstaw. Na studiach pracowaliśmy na SQL server, ale nie wiem czy jestem z tego na tyle dobry by iść na szkolenie dla zaawansowanych czy średnio zaawansowanych. Jakie powinno być szkolenie? - tutaj prośbę o pomoc kieruję do osób siedzących w branży. Chodzi mi o kurs po którym zwiększę(najlepiej znacznie) swoje szansę na znalezienie pracy w zawodzie. Szkolenie powinno dotyczyć najbardziej popularnych typów baz. Chcę jak najwięcej wiedzy wynieść z takiego szkolenia. Pozdrawiam i czekam na propozycję. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 78 Dołączył: 4.11.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak już uderzasz do urzędu pracy to załatw sobie staż w jakiejś firmie związanej z branżą. Tam się więcej nauczysz niż z jakiegokolwiek szkolenia prawdopodobnie, a i masz szansę na to, że Cię zostawią.
W międzyczasie kup jakąś książkę, która wymusza dużo ćwiczeń praktycznych i działaj. Bez praktyki trudno dziś o pracę, teoria przy zerowym doświadczeniu nie zda się na wiele Ten post edytował zordon 12.01.2012, 13:01:00 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki za radę.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 10:03 |