![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 7 Dołączył: 6.09.2011 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałbym wstawić formularz w komponencie i do niego także wysyłać dane z owego formularza. Jednak na stronie mam poza nim także inny formularz-tym razem normalnie w akcji. Jednak gdy próbuję wysłać formularz z komponentu, to wszystkie błędy z formularza z akcji także się odzywają. Czy jest jakiś sposób na obejście tego, żeby po wypełnieniu formularza z akcji normalnie się akcja zachowywała tak jakby nie było formularza z komponentu, a gdy wypełni się formularz komponentu, to komunikaty z form. z akcji się nie wyświetlają? Mam nadzieję, że ktoś mnie zrozumie:)
Ten post edytował Valantir 11.01.2012, 19:23:01 -------------------- Pomogłem? Kliknij "Pomógł".
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 5 Dołączył: 16.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W ifie, gdzie sprawdzasz metodę requesta dodaj też sprawdzenie, czy w requeście są informacje z formularza (czy pojawia się tablica z wartościami), namierzysz je po nazwie forma. Dotyczy to obydwu formularzy
Ten post edytował vee 12.01.2012, 10:46:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 07:35 |