![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Gdyby to był pierwszy raz, to bym podarował.
Ale nie dość, że ponoć szanujące się wydawnictwo szuka jeleni (ostatnio na pańszczyznę poszukiwali "redaktorów"), to jeszcze wysyłają w formie masówki. Gdyby ktoś miał jakiekolwiek wątpliwości, czy podejmować jakąkolwiek współpracę z tym wydawnictwem. ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Też to dostałem. Ładnie odpisałeś
![]() Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Ja również doznałem zaszczytu otrzymania tej wiadomości. Odpisałem babeczce co o tym myślę, ale pominąłem pozostałych odbiorców (~erix się nie cackał hehe).
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
A ja grzecznie zapytałem o wynagrodzenie i o mało nie udławiłem się herbatą czytając odpowiedź
![]()
Powód edycji: [batman]:
-------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Droga Pani Marto, proszę przekazać redaktorowi naczelnemu, że jeśli (piszę w swoim imieniu, list adresowany do wszystkich) redakcja, w której pismach reklamują się wielkie korporacje wydające na reklamę po kilka tysięcy złotych, szuka jelenia, który zapewni treść między bannerami, to proszę o wykasowanie mojego adresu e-mail z Państwa baz danych, ponieważ NIE ŻYCZĘ sobie otrzymywania więcej tego typu korespondencji, chyba że będzie skierowana *bezpośrednio* do mnie i z jakimiś konkretami (czyt: za odpowiednie wynagrodzenie). Wiedzą za free dzielę się na forach oraz w dzienniku. Pańszczyzny na rzecz wydawnictwa odrabiał nie będę, w dodatku które nie traktuje osób poważnie. To nie pierwsza „propozycja” z Państwa strony i nadal nie wyciągnęliście wniosków. A chciałbym zwrócić uwagę, że reprezentuje Pani wydawnictwo, nie siebie. Odpowiedź dla mnie jest jednoznaczna: Cytat Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuację. Oczywiście wykazujemy Pana email z bazy. Czyli jednak szukają jelenia. ![]() Cytat (~erix się nie cackał hehe). Może nie wszyscy wiedzą, że to nie pierwsze polowanie na jelenia. Cytat o mało nie udławiłem się herbatą czytając odpowiedź Pokaż. ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
No i co Ci odpisali?
![]() PS: Udławić można się kanapką, a herbatą można się zachłysnąć - no chyba, że jadłeś mrożoną herbatę albo same saszetki ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Pokaż. ![]() Proszę ![]() Cytat In return for writing an article, we offer you the commercial in the magazine, free access to the edition, the possibility to advertise yourself as an expert in PHP programming. The authors who will write more than one article for the magazine we offer a subscription of the magazine for one year. PS: Udławić można się kanapką, a herbatą można się zachłysnąć - no chyba, że jadłeś mrożoną herbatę albo same saszetki ![]() Zassałem torebkę od herbaty razem z łyżeczką ![]() -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
Nie no, wynagrodzenie faktycznie zacne. Nic tylko siadać i pisać. O ich akcjach słyszałem już jakiś czas temu, kilkukrotnie mnie też nawiedzali mailem - że też nadal im się chce szukać naiwniaka?
|
|
|
![]()
|
|
Chce się, bo przecież trzeba w gazecie mieć jeszcze coś prócz reklam.
![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat że też nadal im się chce szukać naiwniaka Widać, że po takich akcjach znajdują takich, skoro ciągle to rozsyłają. Jakby nie znajdowali to by po dziesiątej próbie dali sobie spokój, a ci ślą i ślą....
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Oj, patrząc na odpowiedzi osób zza granicy, to z wydawnictwa Software już chyba żadnego maila nie przeczytają...
![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
Noo, też mi się podoba ta lista dyskusyjna która mimowolnie powstała
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Też to dostałem ale na priva gl, co zabawne w profilu miałem wpisane właściciel phpmagazyn.pl
![]() Ciekawe czemu postanowili wrócić do php. |
|
|
![]()
|
|
Znowu na forum ktoś od nich spamował.
Zdziwili się pewnie moim telefonem... ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 1 Dołączył: 4.06.2010 Skąd: Internet Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Teraz na SEO atakują - trochę sobie z "babeczką" pogadałem
Jak to się mówi jelenie zawsze się znajdą |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.06.2025 - 09:11 |