![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam , miałem ambitny plan zrobienia sobie czegos takiego : Temat: Szukam skryptu wypelniajacego komorki tabeli za pomoca formularza
Niestety nikt nie chciał wspomóc gotowcem ... i dobrze , dziś trochę pogooglowalem i udało mi się zrobić coś takiego : Formularz :
Skrypt :
Przykład wygenerowanego kodu : Tabelka ładnie się generuję i o to mi chodziło , jako iż jestem zerem w php to nie mam pojęcia jak zrobić aby właśnie ten wygenerowany kod php był wrzucony na koniec innej podstrony. filmy.php - formularz tabelkafilmy.php - skrypt filmyspis.php - tu wlasnie miałby wędrować wygenerowany kod na koniec strony aby kolejne linijki ładnie się pod sobą zapisywały Na końcu filmy.php dodałbym linijkę readfile , a kod wysyłany byłby do filmyspis.php.Tylko nie wiem jak to zrobić , nigdy nie miałem doczynienia z tym językiem , kombinowałem z fwrite ... ale jak widać nie wyszło. Mogę dostać jakąś wskazówkę/przykład/spoiler? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbowałem tak ale gdzieś się pomyliłem ze znacznikami ' ' i myślałem że nie da się przypisać 1 zmiennej do 2 warunkow , ale nie o tym. (dzięki swoją drogą)
Dałeś mi wskazówkę wyświetlania kodu a mi chodzi o jego zapisywanie do pliku. Nowy skrypt :
Gdy chcem dodać linijke Wyrzuca mi błąd Wrong parameter , jak sobie z tym poradzić? #edit Poradziłem sobie taką linijką i wszystko bangla.
Ten post edytował iber 9.01.2012, 18:57:33 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 16:39 |